En bra dag!

Nu var det några dagar sen jag bloggade... jag har haft skit mycket att göra i skolan och så. Men nu är jag tillbaka :D idag har jag haft en jätte bra dag. Allt har gått bra hela dagen, fick VG på samhälls provet! Jag är fett glad :D Hoppas att det går lika bra nu hela veckan.

Imorgon ska jag över till Linus och spela lite nintendo wii med grabbarna. Det ska bli kul som fan. Hoppas att det går bra med det också ;)

Jag är kär i någon jag inte kan få

Hej alla! Jag har blivit kär... Fucking jävla kär. Ni vet den där känslan när det kittlar i magen när man ser personen som man är kär i? och personen är i huvudet hela tiden? så har jag just nu och det värsta av allt är att hon har en kille... jag tycker att det är fett jobbit, jag vet inte hur jag ska göra, vad jag än gör så tänker jag på henne. Vi umgås ibland men inte allt för ofta och hon verkar inte känna samma för mig tråkigt nog. Hennes blåa fina ögon får mig att smälta dirr, hennes leende får mig att le. Jag vill att hon ska bara lycklig och så, så hon bör ju vara tsm med hennes kille. Usch, vilken värld man lever i :(

Fredag!

Äntligen fredag. Det ska bli skönt att få vara ledig. Jag har blivit fett trött på dagarna, jag fattar lixom inte. I helgen ska jag träffa en kompis, vi skulle på någon fet fest... Måste fixa sprit också. Hm.

RSS 2.0